FP Informació - FP Dual


La formació professional capacita per a l'exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i el coneixement propis de cada sector.

A l'Institut Jaume Balmes estem especialitzats en cicles formatius d'Informàtica:
Tenim tota la família d'informàtica, un alumne pot començar fent el cicle formatiu de grau mitjà d'informàtica i després pot anar completant la seva formació amb la resta de cicles de grau superior d'informàtica.

En els tres cicles de grau superior, el primer curs és igual a tots tres. Gràcies a aquesta característica, un estudiant podria tenir els tres cicles de grau superior en només quatre cursos.


El marc horari de tots els grups d'FP és de tarda, de 15:25 a 21:05


Aquí podreu trobar els horaris actuals de cada cicle formatiu  Formació de qualitat: CISCO, Microsoft, Linux

L'Institut Jaume Balmes és una Cisco Networking Academy. 


Això significa que té professors qualificats internacionalment i que pot oferir formació i accés als continguts de temaris CISCO sobre sistemes operatius, xarxes i telecomunicacions. A més a més, també som un Linux Professional Institute i, de la mateixa manera, podem certificar Linux Essentials.

També col·laborem amb l'empresa Microsoft i tenim accés a tot el software contingut dintre del seu producte DreamSpark. A tot alumnat que es matrícula d'algun dels cicles d'Informàtica se li proporciona un compte d'usuari associat al domini jaumebalmes.net amb el que poden gaudir tant del Microsoft DreamSpark Premium com del GitHub Student Developer Pack, un conjunt d'eines per desenvolupadors.

Activitats: Catskills, concursos

Hem participat en diversos concursos de programació adreçat a alumnes de cicles formatius d'Informàtica: Programa-me, el Catskills, HP Code Wars.

També hem participat en diferents concursos per presentar crèdits de síntesi o projectes de final de cicle amb molt bons resultats: websalpunt, programa Argó, etc.

Contacta amb nosaltres: fp@jaumebalmes.net

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada