FP FCT

L'Institut dóna especial importància a la relació amb el món de l'empresa. El nostre alumnat rep una formació que els capacita per desenvolupar una tasca professional de qualitat. Per assegurar que aquesta formació estigui actualitzada amb les necesitats del mercat es manté una relació constant amb les empreses de cada sector professional. Aquesta relació es concreta en dues línies de treball:
  • la realització de les pràctiques a l'empresa, també anomenades Formació en el Centre de Treball (FCT) com a part del programa d'estudis .
  • el manteniment de la borsa de treball, de manera que poguem fer arribar als nostres titulats les ofertes que ens arriben de l'empresa, i així poder donar resposta a les empreses en les seves necessitats de personal qualificat.
SMX
  • El cicle formatiu de grau mitjà d'SMX capacita els estudiants com a: tècnics microinformàtics, assessors tècnics informàtics, helpdesk, especialistes en muntatge i manteniment d'equips, hardware, ajudants d'administradors de sistemes, especialistes en resoldre incidències en petites xarxes, responsables de botigues d'informàtica, etc. Dintre del seu pla d'estudis han de realitzar 350 hores de formació pràctica en empreses. Aquestes hores s'acostumen a fer en horari de matí, unes 4 hores diàries, donat que les classes lectives del curs s'imparteixen a la tarda. Paraules clau del currículm d'SMX: hardware, muntatge i manteniment d'equips, Linux, Windows, VirtualBox, Xarxes, Serveis de Xarxa, Serveis d'Internet, CISCO, Microsoft Office, CMS, Aplicacions Web.


DAW
  • El cicle formatiu de grau superior de DAW capacita els estudiants com a: programadors web, dissenyadors web, maquetadors web, programadors front-end, programadors back-end, analistes, especialistes en bases de dades, etc. Dintre del seu pla d'estudis han de realitzar 317 hores de formació pràctica en empreses. Aquestes hores s'acostumen a fer en horari de matí, unes 4 hores diàries, donat que les classes lectives del curs s'imparteixen a la tarda. Paraules clau del currículum de DAW: Windows, Linux, SQL, Oracle, MySQL, MongoDB, SQLite, XML, HTML5, CSS3, BootStrap, Java, JSP, Javascript, JQuery, AJAX, PHP, Laravel.


ASIX 
  • El cicle formatiu de grau superior d'ASIX capacita els estudiants com a: administradors de sistemes, administradors de xarxes, especialistes en tecnologies d'interconnexió de sistemes, administradors de bases de dades, programadors de sistemes, analistes d'arquitectures de sistemes, especialistes en seguretat i disponiblitat dels sistemes d'informació, helpdesk, etc. Dintre del seu pla d'estudis han de realitzar 317 hores de formació pràctica en empreses. Aquestes hores s'acostumen a fer en horari de matí, unes 4 hores diàries, donat que les classes lectives del curs s'imparteixen a la tarda. Paraules clau del currículum d'ASIX: Windows, Linux, SQL, Oracle, Java, PHP, Postgresql, Shell, VirtualBox, CISCO, Linux Essentials, Seguretat, Còpies de seguretat, DNS, ActiveDirectory.
Per contactar, podeu escriure un correu-e a l'adreça: empresa@jaumebalmes.net

D'entre les empreses que col·laboren amb nosaltres trobem:

http://www.gestionuniversitariasigma.com

http://www.micrhorus.com

www.indianwebs.com

http://www.ohayoweb.com/

www.icab.cat