7 de juny 2015

,   |   Sense comentaris   |  

6 hores de volei d'estiu: 12 de juny!!!!


Ja tenim aquí les 6 hores del Balmes d'estiu!

Aquesta vegada haurem de dir les 6 hores i 45 minuts, ja que davant de l'allau d'inscripcions ens hem vist obligats a afegir 45' a les 6h.


Després de l'èxit de les primeres 6 hores us hem de dir que encara ens hem superat. Hem passat de 18 equips inscrits a 27!!! S'han apuntat equips de tots els cursos, de profes, d'exalumnes, de pares i mares, d'entrenadors/es...
Esperem que sigui una gran festa d'esport, de volei, de Balmes i de valors!!!!


Aquí van els primers documents:
  1. els quadres de competició de les competicions amb els horaris
  2. la normativa del torneig 6x6.
Aviat  també tindreu un altre document amb tots els participants de cada equip.
Ho tindrem també penjat al vestíbul de l'institut i al pati (vestidors)

De totes maneres us fem uns recordatoris generals importants.
  • Estem fent un gran esforç per gaudir de 6 hores de voleibol, però perquè surti tot bé és imprescindible la col·laboració de tothom i que els horaris es compleixin amb exactitud. (Demanem màxima puntualitat)
  •  Hi haurà 3 pistes (La 1 al pati petit, la 2 (pista central) al pati gran i la 3 també al pati gran) - El torneig 6 x 6 començarà amb 5 grups de 5 o 6 equips (per tant tots els equips jugaran o 4 o 5 partits). Es classificarà el primer de cada grup directament pels quarts de final. Tots els 2ns de grup i el millor 3r faran una repesca d'un partit per veure quins 3 equips acompanyaran als guanyadors de grup (5) en els quarts de final. 
  • Tots els partits del torneig a excepció de les semifinals i la final es jugaran a temps, amb partits de 12 minuts on l'equip guanyador serà el que tingui més punts quan passin els 12 minuts. Les semifinals es jugaran a 1 set a 25 punts amb avantatge de 2 i la final es jugarà al millor de 3 sets a 15 punts també amb avantatge de 2 punts. 
  • Tots els jugadors hauran de passar abans de començar el primer partit pel tauler de control per fer el donatiu de col·laboració d'1€. 
  • Comproveu que està tot i bé i si hi veieu algun error ens ho feu saber el més aviat possible. 
  • En el moment de fer el pagament us donarem uns números pel sorteig de material esportiu que es farà just abans de la final del 6 x 6 (aproximadament abans de les 21.30h).
  • Al llarg de les 6 hores podreu utilitzar el servei de bar.

Molta sort a tothom i fins divendres!
Equip d'entrenadors i entrenadores del Balmes

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada